понедельник, 14 августа 2017 г.

Новини з англомовного пришкільного табору Go Camp 2017

Перший тиждень пройшов під гаслом “Healthy Food for Healthy Mood” «Здорова їжа». В понеділок відбулося знайомство учасників табору з волонтерами на урочистій лінійці. Сара та Майкл проводили ранкову зарядку та розповідали про себе. Тема дня – овочі та фрукти. Вчителі та волонтери спонукали дітей пригадати користь цих продуктів та робили композиції з фруктів та природних матеріалів. 
У вівторок учасники табору з волонтерами GoCamp починали день з кричалок англійською мовою , створювали меню правильного харчування та закінчували день рухливими іграми та йогою.
День третій – “Science Day” - був присвячений експериментам з харчовими продуктами. Майкл поєднував кока-колу з молоком і діти побачили , що молоко перетворюється на пластівці, що означає шкідливий вплив кока-коли на організм людини.
У четвер Сара та Майкл проводили дебати, де учасники пропонували свої аргументи «за» та «проти» нездорової їжі. Також Сара організувала листування Волноваських дітей з іншими волонтерами , які працюють в Україні за програмою Go Camp. Діти писали листи про себе та ставили питання своїм друзям за листуванням.
П‘ятниця - день підбиття підсумків. Виконання проектної роботи про все, що було зроблено за попередні чотири дні. А в кінці учасників чекав сюрприз - Майкл пригостив всіх дітей солодощами з Єгипту.







Science Day photos