понедельник, 14 августа 2017 г.

GoCamp 2017  photos. How we met Mike and Saara.

You can have a look at the photos here. meeting 

26 червня на базі Волноваської ЗОШ №7 стартував пришкільний англомовний табір « Здоров’я – найвище багатство». Учні Волноваської ЗОШ№7 та Волноваської ЗОШ№5 віком 10-15 років зустріли волонтерів організації GoCamp Майкла Манкріус з Єгипту та Сару Джокела з Фінляндії. Візит волонтерів було організовано народним депутатом України Дмитром Валерійовичем Лубінцем.
Отже, як все було…
24 червня на залізничному вокзалі з хлібом та сіллю зустрічали шановних закордонних гостей директори Волноваської ЗОШ №5 Харченко А. А. та Волноваської ЗОШ №7 Клочек Т. І., вчителі англійської мови Васильченко В. М. та Лихошва Ю. В., а також родини Кураксіних та Шемрікович, які приймають у себе вдома волонтерів. Директор фонду «Я – Волноваха» запросив волонтерів до офісу, де розповів про організацію.
GoCamp – новий формат табору, робочою мовою якого є англійська. Протягом двох тижнів табору діти зможуть взяти участь у реалізації захоплюючих проектів та завдань, поспілкуватися іноземною мовою з іноземцями та відпочити. Головна мета табору - подолання мовного бар’єру у школярів.

Комментариев нет:

Отправить комментарий